El 29 d’octubre organitzem el primer Financial Day de l’Audiovisual on un gran ventall d’institucions i entitats públiques i privades presentaran el funcionament de les seves ajudes o subvencions dedicades a projectes de contingut, tecnòlogics i de desenvolupament empresarial centrades en el sector audiovisual.

Una jornada que proporciona una oportunitat única per conèixer les principals fonts de finançament del sector, en un nou escenari sense la seguretat dels fons next generation, que obligarà a buscar noves fonts de finançament pels nous projectes.

L’activitat està coorganitzada amb el Spain Audiovisual Hub una iniciativa destinada a posicionar Espanya com a un centre d’atracció per a la producció audiovisual a Europa i a nivell global. Fomentant la col·laboració entre professionals de la indústria, atraient inversions i impulsant projectes creatius.

Hi participaran:

Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). Treballa pel desenvolupament i la consolidació del sector cultural impulsant les empreses i els professionals de la cultura per millorar-ne la competitivitat i la professionalització. Amb Francisco Vargas, Director de l’Àrea Audiovisual.

Instituto de la Cinematografía y las Artes Visuales (ICAA). Planifica les polítiques de suport al sector cinematografic i a la producció audiovisual.

ACCIÓ – Agència per la competitivitat de l’empresa. El seu objectiu és impulsar la competitivitat i el creixement del teixit empresarial català, a través del foment de la innovació, la internacionalització empresarial i l’atracció d’inversions. Amb Anna Monjo, líder d’equip del programa Catalunya Clústers.

Direcció General d’Innovació i Cultura Digital. Treballa per definir i impulsar polítiques per al desenvolupament de projectes i programes que relacionin l’art i la cultura amb el món digital i la tecnologia. Amb Dani Gimeno, Subdirector general.

Institut Català de Finances (ICF). L’entitat financera pública de Catalunya. La seva missió és impulsar i facilitar l’accés al finançament al teixit empresarial de Catalunya, per tal de contribuir al creixement de l’economia catalana. Amb Lourdes Ridameya, Cap de Promoció Direcció Desenvolupament de Negoci.

Europa Creativa Media. Programa orientat a l’enfortiment i suport a la indústria cinematogràfica i audiovisual europea. Amb Àlex Navarro, Coordinador.

Centro para el Desarrollo Tecnológico y la Innovación (CDTI). Entitat que promou la innovació i el desenvolupament tecnològic de les empreses espanyoles, desenvolupant programes i instruments i canalitzant les sol·licituds d’ajuda i suport de projectes de I+D+I d’empreses espanyoles en els àmbits estatals i internacionals. Amb Emilio Iglesias, Cap de l’Àrea del Departament de Promoció Institucional i Cooperació Territorial.

Empresa Nacional de Innovación (ENISA). Dona suport financer a petites i mitjanes empreses que volen impulsar projectes d’emprenedoria innovadors.

Compañía de Gestión Integral de Crédito Comercial (CESCE). Ofereix solucions integrals per la gestió del crèdit comercial i l’emissió d’assegurances de caució i garanties en part d’Europa i Amèrica Llatina. Amb Elena Domeque, analista.

Instituto de Crédito Oficial (ICO). Promou activitats econòmiques que contribueixen al creixement sostenible, la generació de feina i la distribució de la riquesa. Amb Juana Moreno Caballero, Gestora de Finançament Audiovisual.

ICEX España Exportación e Inversiones. Té com a missió promoure la internacionalització de les empreses espanyoles i la promoció de la inversió estrangera.

Sociedad Española para la Transformación Tecnológica (SETT). Gestiona i coordina les inversions públiques en l’àmbit de la innovació tecnològica.

Triodos Bank. Entitat de crèdit ètica amb un focus de finançament a activitats vinculades a l’art, la cultura i l’educació. Amb María Coronado, Directora de Cultura de Triodos Bank.

Film Financing Market. Mercat de finançament per a projectes audiovisuals. Amb Jordi Mendieta, Co-fundador.

Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia – Culture & Creativity (EIT). Xarxa europea per la innovació i l’emprenedoria de les indústries creatives, destacant el rol central de l’audiovisual. Amb Àurea Rodríguez, Directora EIT Culture & Creativity CoLocation SouthWest.

INSCRIPCIONS EN AQUEST ENLLAÇ