Un total de 10 projectes participaran a la tercera edició de Film Financing Market, que tindrà lloc el 9 d’octubre de 2024 en el marc del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges.
Aquests projectes, amb un pressupost superior al milió d’euros i un mínim del 60% del finançament garantit (500.000 euros i el 50% per als projectes iberoamericans), tots ells en fase de desenvolupament o producció, tindran l’oportunitat de trobar finançament complementari en les reunions personalitzades one-to-one que els seus productors mantindran amb les entitats financeres que col·laboren amb el mercat.
Aquest és el llistat complet de projectes seleccionats:


Cuántica rave – Una comèdia àcida sobre l’antropocentrisme escrita i dirigida per Paco L. Campano i produïda per La Zanfoña Producciones i Insularia Creadores (Espanya).

El reto – Film de terror sobre el repte viral d’una streamer adolescent, amb direcció d’Imanol Ortiz López i producció d’Orlok Films i Rodar y Rodar (Espanya).

El retrato de Ofelia – La història d’una dona víctima de la violència psicològica del seu marit. Dirigida per José Ramón Pedroza, és una producció de Huapanguero Volador Films (Mèxic).

Femení singular – Una pel·lícula de Xavi Puebla sobre una auxiliar de la llar interina que es queda embarassada lluny del seu Mèxic natal. Una coproducció internacional entre A Lot of Films AIE, Gaia Audiovisuals i Loto Films Catatonia.


Las mantis – Una producció internacional entre El Médano Producciones, MGC Marketing Pygc, Wild Lemon Films, Darkstudios i Motoneta Cine sobre pèrdues, morts i fantasmes dirigida per Dídac Gimeno.


Matarifes-
Thriller sobre la venda de carn de contraban al Montevideo de 1972, escrit i dirigit per Bernardo i Rafael Antonaccio; una coproducció uruguaià-argentina entre Monarca Films, Hain Cine i Nadador Cine.


Mi Stalker – Llargmetratge de terror dirigit per Xavier Rull sobre una cantant que es veu assetjada a nivell sobrenatural; una coproducció de Federation Spain i Monster Box (Espanya).


Monstro – Una al·legoria de ciència ficció d’Andrés Goteira, un viatge de fantasia, silenci i misteri produït per Gaitafilmes i Mosdisco Films (Espanya).


Morro – Un drama de Rodrigo García Saiz sobre el costat fosc de la condició humana, amb sicaris i un gos ferit. Una producció de Calouma Films, The 42 Film i Central Films (Mèxic).


Salitre – Terror psicològic a càrrec d’una mare que segresta la seva pròpia filla. Un film dirigit per Norma Vila i produït per Euskadi Movie, Festival Films i Bondi Stories (Espanya).