Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) col·labora per segon any consecutiu amb la Trobada de Talent del Galacticat

Des de Productors Audiovisuals de Catalunya apostem per descobrir i acompanyar aquest talent emergent per tal que en un futur es puguin consolidar dins del sector audioviusal. És per això que des de fa uns anys apostem per la incubadora de projectes Producers Meet Producersal Festival Internacional de Cinema Fantàstic de SitgesAquest mateix any, també hem col·laborat per segona vegada amb la jornada de Producció Emergent Catalana del D’A Film Lab i atorgarem un cop més el Premi Productor/a Emergent PAC al Filmets Badalona Film Festival.

2a Trobada de Talent és la segona edició del Campus de Talent basat en un concurs de guions amb projecte, en el Galacticat – Festival de Cinema Fantàstic i Terror de Ponent a Tàrrega.

S’acceptarà qualsevol projecte, de qualsevol gènere, enfocament i contingut. L’objectiu és impulsar els creadors i les productores emergents mitjançant la generació de noves xarxes de contacte amb diversos sectors de la indústria, així com la realització de classes magistrals per als guanyadors amb l’objectiu de formar-los i preparar-los per a les trobades que s’organitzaran durant l’esdeveniment.

El període de recepció de projectes començarà el 20 de Març de 2023. Des d’aquest dia i fins al 15 de Maig de 2023 a les 23:59h., els projectes i els seus equips creatius podran concursar en el procés descrit en les bases de participació.

Al llarg d’aquest període de temps, El festival obrirà diverses categories perquè els usuaris puguin participar de forma indistinta en totes o en alguna d’elles, tenint les mencionades bases el caràcter de Condicions Generals de participació per a tal concurs.