Només queden uns dies per apuntar-se a la 8a edició del Producers Meet Producers, que tindrà lloc l’11 d’octubre de 2022. El termini d’inscripcions s’acaba el 12 d’agost. Podeu fer-ho en aquest enllaç!

Producers Meet Producers és una trobada anual, entre productores consolidades i productores emergents, organitzada per Productors Audiovisual de Catalunya (PAC).

Amb el suport de l’Ajuntament de Sitges (Promoció Econòmica), el departament d’indústria del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, PIAF i EGEDA.

I amb el finançament l’ICAA – Unió Europea_NextGenerationEU, dins el Pla de recuperació i Transformació i Resiliència (PRTR). (2022-2023)

L’objectiu és fer valdre i donar visibilitat a la figura del productor audiovisual, dins i fora del sector, generar indústria i teixir xarxa amb el talent emergent.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, amb el suport del departament d’indústria del mateix festival.

Després de l’èxit de les anteriors edicions el PMP es consolida  amb  dues modalitats: mentoria i consultoria, per tal de seguir creant sinergies  entre productores.

Recordem que la mentoria és el seguiment i orientació d’un projecte durant tot un any. La consultoria són one to one de 45 minuts amb consultes concretes per orientar una producció encertada.

US ESPEREM A LA 8ena EDICIÓ AQUEST OCTUBRE A SITGES! Apunteu-vos-hi en aquest enllaç.