Producers Meet Producers, obre convocatòria 2023 d’inscripcions per la  9ena edició.

  • La incubadora de productores, també coneguda com a PMP, es redimensiona i estableix noves aliances.
  • El termini d’inscripció per participar en aquesta edició s’obre el 8 de maig i es tanca el 22 de juny.
  • Una potent xarxa de productores on conflueix el talent i l’experiència.
  • Bases del PMP 2023
  • INSCRIPCIONS!

Producers Meet Producers (PMP), la incubadora de projectes de productores emergents organitzada per Productors Audiovisuals de Catalunya – PAC, dins del marc del Sitges Industry Hub del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges i l’Ajuntament de Sitges (Promoció Econòmica), obre convocatòria del 8 de maig al 22 de juny de 2023.

Una proposta única dins del camp de la producció audiovisual que compta amb el suport de PIAF (Productores Independents Audiovisuals Federades), EGEDA i el finançament de l’ICAA (Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència) amb fons de NextGenerationUE.

La incubadora PMP està oberta a projectes de cinema, televisió i transmèdia, de qualsevol format i tant en ficció com en documental.

La trobada anual serà el 9 d’octubre a l’Hotel Melià de Sitges, on connectaran 25 productores audiovisuals de diferents disciplines, territoris i generacions. Els projectes escollits en el PMP optaran a dues modalitats, mentories i consultories. 

  1. Mentories: 5 productores consolidades acompanyen a 5 productores emergents durant un any.
  2. Consultories: 5 productores consolidades atenen les consultes de 10 productores emergents i/o estudiants de producció.

La incubadora PMP explora noves aliances amb agents del sector que redimensionen el PMP en nous territoris: Trobada del Talent – Galacticat (Lleida), Links Projectes-Cerdanya Film Festival (Girona), Fanlab- Sitges Film Festival i CIDAP- Euroregió Pirineus-Mediterrani aportant noves mirades i diversitat d’oportunitats.

Per segon any consecutiu, es concedirà el Premi Dossier i estrenem el Premi Emergent D’A Film Lab per a impulsar i acompanyar els projectes entre les diferents laboratoris/incubadores del panorama audiovisual.

PREMI DOSSIER

El comitè de valoració de projectes PMP2023 atorgarà la distinció a un dels projectes com “el millor dossier de projecte PMP2023”. La productora guanyadora del premi dossier guanyarà un any de pertinença a l’associació PRODUCTORS AUDIOVISUALS DE CATALUNYA – PAC.

PREMI EMERGENT D’A FILM LAB

Un dels projectes seleccionats per al PMP2023, ja sigui mentoria o consultoria, serà escollit per participar en el D’A Film Lab 2024 dins de l’acció Producció Catalana Emergent.

La nostra experiència ens demostra que el PMP aporta valor professional a les productores participants. L’acompanyament totalment personalitzat deixa palesa la importància que suposa teixir una xarxa de transmissió de coneixement entre productores, creant referents de producció. L’acompanyament com a eina de transformació.

L’objectiu és visibilitzar i aportar reconeixement a la figura del/a productor/a audiovisual, dins i fora del sector, generar indústria i teixir connexions amb el talent emergent, i a més :

  • Potenciar la presència de productores emergents dins de l’ecosistema audiovisual.
  • Generar coneixement sobre la producció audiovisual de forma polièdrica i transversal.
  • Propiciar el relleu natural intergeneracional de productores en un sector molt exigent.
  • Consolidar connexions professionals i xarxes per tal de reforçar la indústria de la producció.
  • Reforçar el projecte de la productora emergent mitjançant una producció eficient, sostenible i competitiva, nodrint-la amb el coneixement i l’experiència d’empreses consolidades.
  • Establir un punt de trobada anual del món de la producció audiovisual.
  • Apropar els professionals en actiu de la producció al talent emergent que necessita impuls.