L’Atlàntida Film Fest celebra enguany la seva 11a edició i, amb la col·laboració de Media, Europa Creativa Catalunya i el suport de Filmin, torna a apostar pel talent jove amb una nova convocatòria del Mallorca Talents Lab, un programa de seguiment i assessorament adreçat a guionistes i director(e)s d’entre 18 i 35 anys residents a Espanya amb un projecte de llargmetratge en desenvolupament.

Com a novetat d’aquesta 4a edició del Talents Lab, a més de poder-s’hi presentar projectes de ficció també s’hi podran presentar llargmetratges de gènere documental, sempre i quan els projectes d’ambdues modalitats comptin amb el suport previ d’una productora. 

El comité de selecció, format per membres de l’equip editorial de Filmin i de l’equip artístic de l’Atlàntida Mallorca Film Fest, seleccionarà 12 projectes per formar part de la 4a edició del Talent Lab: 6 projectes per formar part del programa de ficció, coordinat pel guionista Miguel Machalski, i que optaran a un premi de 50.000 € en concepte de finançament anticipat; i 6 projectes de documental, coordinats per la guionista i teòrica dramaturga Fernanda Rossi, que optaran a un premi de 20.000 €. 

Els autors dels projectes rebran durant quatre dies formació, sessions one to one amb professionals de la indústria cinematogràfica i faran un pitching final davant un jurat. 

Les inscripcions estaran obertes fins el 22 de maig i la resolució dels projectes seleccionats s’anunciarà el 25 de juny a través del web oficial i de les xarxes socials d’Atlàntida i Filmin.