Productors Ausiiovisuals de Catalunya,PAC, va presentar el llibre ‘ELS FUTURS DE L’AUDIOVISUAL’ en el marc del Sitges Festival,el dia 9 d’octubre a la Carpa Noray de l’Hotel Melià de Sitges.

Aquest llibre es resultat de la col·laboració entre l’Ajuntament de Sitges i la pròpia entitat PAC que han aprofitat el punt de trobada per a la indústria que ha creat el festival, per tal de consultar els veritables protagonistes de la indústria i copsar la seva intuïció.

Dels debats, jornades i taules rodones en què han participat els diferents agents de l’audiovisual s’han extret els articles que comprenen aquest llibre:

“Mirades des del sector”, “Perspectives”, “L’audiovisual català del futur i les incògnites de la indústria”, ·”Exhibició: el repte permanent de seduir espectadors”, “Distribució independent en un món plé de finestres”, “La producció de cinema i audiovisual:un paisatge inquietant” i “La veu dels creadors i el seu paper del futur.

El llibre serà accesible en PDFen breu a l’espai del PAC.

%d bloggers like this: